Elke gast met een glimlach laten vertrekken: dat is wat wij willen bereiken met de AH Foodexperience! Dit bereiken we door gasten een warm welkom te geven en heerlijk eten en drinken te bereiden. Van barista koffie met vers croissantje tot een vers gemaakte pizza. Deel jij graag jouw passie voor heerlijk eten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Als AH Foodexperience brengen we horeca naar retail en daar zijn we goed in! Wij zorgen er sinds 2017 voor dat onze gasten tussen de boodschappen door een kop koffie kunnen drinken bij het Bakery Café of een vers bereide maaltijd kunnen eten of meenemen uit onze Deli Kitchen. Dit doen we bij onze “huisbaas” Albert Heijn, waar onze Bakery Cafés en Deli Kitchens gevestigd zijn. Meerdere Albert Heijn vestigingen zijn inmiddels voorzien van een café en restaurant en er volgen er steeds meer! 

Wat ga je doen?

Samen met een gezellig team verras je iedere gast met jouw enthousiasme en productkennis. Hierdoor weet je onze gasten een echte horecabeleving te bieden en te verleiden tot een aankoop. Hoe maak jij het verschil voor onze gast?

  • Je deelt jouw passie voor koken, eten en drinken. Dit doe je onder andere door zelf actief contact met de gasten te leggen, te samplen en tips te geven over onze producten.
  • Je adviseert gasten bij de aankoop van producten, waardoor gasten nieuwe combinaties proberen of extra producten kopen. 
  • Je adviseert gasten over de bereiding van de productaankoop, waardoor de kwaliteit van de maaltijd optimaal is en je het de gast zo makkelijk mogelijk maakt. 
  • Je mag ook zelf aan de slag! Je gaat ter plekke in onze keuken/bakery onze producten bereiden.
  • Je zorgt ervoor dat de producten op aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden en er de hele dag mooi bij liggen.
  • Met jouw extraverte persoonlijkheid zorg je voor een grote glimlach bij al onze gasten 

Wat bieden wij jou?

  • Een aantrekkelijk salaris.
  • Mogelijkheid tot een vast contract.
  • Een onwijs leuke en uitdagende baan met gezellige collega’s.
  • Een flexibel rooster.
  • Een baan bij jou in de buurt.
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen.
  • Coaching on the job.
  • Een gastvrije cultuur.
  • Werken bij een groeiende organisatie.

Wat verwachten wij van jou? 

  • 50% beschikbaar in het weekend en in de avonden. 
  • Ervaring in de horeca, hotellerie of foodservice is mooi meegenomen!